jueves, 6 de marzo de 2014

ESBORRANY DEL NOSTRE DOCUMENTAL




Som na Sonia, n’Alicia, n’Annge i na Laura Montesinos, i el primer guió dels nostre documental és el següent:


  • Els temes dels que ens agradaria fer el documental són:  l’experimentació, l’autonomia o la col·laboració de les famílies a les escoles.



  • Els recursos que pensem que necessitarem són: una càmera de vídeo per gravar aquest documental, un ordinador per modificar el vídeo amb el “movie maker” i segons el tema que escollim ens faran falta uns altres materials, com per exemple aigua si fos el cas que duguem a terme l’activitat d’experimentació amb els infants o alguns familiars que portin als infants a l’escoleta per fer-los algunes preguntes.



  • Les sessions que farem servir per realitzar depenen del tema que escollim, però més o menys unes quatre o cinc sessions de dos hores cadascuna, crec que seran les que ens faran falta per realitzar el nostre documental, encara que tots sabem que després es treballen més de les hores previstes.



  • El calendari per realitzar aquest documental encara no el tenim molt clar però puc dir que quasi tenim elegit el tema, és a dir, totes estam d’acord en que l’experimentació és una tema molt interessant i divertit de gravar, i per això creiem que és el millor tema per realitzar el nostre vídeo. Segons el que em parlat entre totes, crec que avui acabarem d’escollir quin serà el tema definitiu i la setmana següent començarem amb les gravacions, si tot va bé.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario