jueves, 12 de junio de 2014

EL NOSTRE DOCUMENTAL…





El documental que presentem tracta de la importància de l’exploració i l’experimentació durant les primeres edats, quan tot els que ens envolta és nou per a nosaltres, degut que a través d'aquests processos els nens conèixen el seu entorn, aprenen a viure-hi i desenvolupen les seves capacitats.

El nostre objectiu principal és que tots els espectadors que tinguin l’oportunitat d’observar-lo reflexionin sobre quin paper juga tan l’experimentació com l’exploració durant els primers anys de vida d’un individu.

També volen fer entendre que l’exploració no es dona només amb activitats dirigides degut que els bebès des de que naixen tenen la capacitat i la curiositat innata de voler conèixer tot el món que els envolta, tan persones com objectes.

Penso que tot el que volíem reflectir a aquest vídeo ho hem aconseguit plasmar i per això estem molt satisfetes i contentes amb el resultat d’aquest i esperem que a la nostra professora li agradi tant com a  nosaltres.

Algunes de les nostres reflexions extretes d’aquest documental i de la nostra poca experiència, són aspectes com pot ser que el infants aprenen més tocant que mirant, degut que les seves mans a aquestes edats tant primerenques fan la funció dels nostres ulls com a adults.

A més, també pensem que els nens necessiten experimentar i viure les situacions per aprendre i adonar-se’n del significat que tenen moltes de les coses que els envolten, en un món que encara han de descobrir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario